ozlijedio koljeno / HNS potvrdio: Modrić će izbivati s travnjaka oko šest tjedana

Image
Foto: Screenshot

Prve prognoze liječnika dobile su danas potvrdu na magnetskoj rezonanci - dokapetan Vatrenih zadobio je ozljedu drugog stupnja kolateralnog ligamenta desnog koljena, izvjestio je Hrvatski nogometni savez

19.4.2015.
13:00
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić zbog ozljede ligamenata desnog koljena pauzirat će oko šest tjedana zbog ozljede desnog koljena, objavio je Hrvatski nogometni savez

Modrić je u duelu s veznim igračem Malage Recijom primio udarac u desno koljeno te mu je medicinska služba pružila pomoć na travnjaku kojeg je zatim napustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Real Madrida zabrinuti su zbog njegove ozljede, izjavio je suigrač hrvatskog reprezentativca James Rodríguez nakon utakmice u kojoj je Real Madrid pobijedio s 3-1.

„Jako nas brine njegova ozljeda, nadamo se da će biti u redu. Izašao je iz igre da ga liječnici pregledaju. Luka ima kvalitetu, fizičku snagu, primanje lopte, dodavanje, udarac, gol. On je igračina“, rekao je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve prognoze liječnika dobile su danas potvrdu na magnetskoj rezonanci - dokapetan Vatrenih zadobio je ozljedu drugog stupnja kolateralnog ligamenta desnog koljena, izvjestio je Hrvatski nogometni savez.

Kako je objasnio liječnik hrvatske reprezentacije, dr. Boris Nemec, radi se o ozljedi zbog koje će Modrić pauzirati oko šest tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić tako neće igrati u srijedu protiv Atlético Madrida u uzvratnoj utakmici Lige prvaka, a čini se da neće igrati niti Gareth Bale koji je ozlijedio lijevu nogu u 4. minuti.

„U ovom trenutku ne možemo reći ništa. Pregledat će ih idućih dana. Nisu potpuno izgubljeni“, izjavio je trener Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Real Madrida Emilio Butragueno rekao je:

„Te ozljede nas brinu jer su samo četiri dana do uzvrata četvrtfinala. Još uvijek čekamo medicinske nalaze, no nespokojni smo“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se u ožujku vratio na teren nakon izbivanja od 114 dana zbog ozljede lijeve noge na utakmici Italije i Hrvatske.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo