Borci izvagani / Noćas na RTL-u: Kličko brani titulu svjetskog prvaka protiv Jenningsa

Vladimir Kličko ili Bryant Jennings? Dvojica teškaša u Madison Square Gardenu ukrstit će rukavice, a ulog je tituala prvaka svijeta. Vaganje je pokazalo čak sedam kila više na stranu Dr. Steelhammera koji će noćas po 18. put braniti svoje titule

25.4.2015.
18:31
VOYO logo

Ubojito odmjeravanje Klička i Jenningsa jer na kocki je titula prvaka svijeta u teškoj kategoriji. Brani ju naravno 109 kilograma težak Dr. Steelhammer, a ako se pita Željka Mavrovića, zadatak mu neće biti težak.

"Stvarno ne dajem preveliku šansu Jennigsu jer ono što sam ga ja promatrao, što sam ga ja vidio, to je dobar boksač on ima puno dobrih mečeva međutim ne takvih, ne takvih završetaka, ne takve eksplozivnosti, ne takve opasnosti gdje bi ja vidio opasnost za Vladimira", predviđa Željko Mavrović, stručni komentator RTL-a.

A na otvorenom treningu sve je zanimalo vidjeti prvaka u akciji.

Čak se i veliki Hollyfield slikao s Kličkom, koji vjeruje da neće imati težak posao, no Jennings zna, ovo mu je prilika života.

"On svakako nije favorit, ali takve nikada ne smijete podcijeniti. Povijest je pokazala da su upravo takvi bili najopasniji, tako da ja neću podcijeniti Jenningsa. Naravno, neću ga ni precijeniti. Odradit ću posao kako treba i obraniti sve titule", rekao je Vladimir Kličko.

"Toliko njih je dalo sve od sebe i toliko njih je naišlo na probleme, no samo oni koji prođu kroz sve to stignu do vrha. Svaki šampion jednom je bio izazivač. Sada je taj trenutak i sada je moja prilika da dođem na vrh", kaže Bryant Jennings.

Prilika je velika jer Jennings je na domaćem terenu. Huk Madison Square Gardena, vjeruje, dat će mu dodatnu snagu, no hoće li samo to biti dovoljno za dobiti Klička?

"Ring je ring, i u Americi i u Njemačkoj, u Rusiji bilo gdje, tako da mislim da to neku preveliku ulogu neće igrat dapače, čak bi Amerikanac mogao biti pod nešto večim pritiskom jer boksa pred domaćom publikom", kaže Stjepan Božić, bivši boksač.

"Publika može ponijet boksača, međutim ne možete učiniti dva put boljim nego što jesi!" rekao je  Željko Mavrović, stručni komentator RTL-a.

Kličkova 18 obrana naslova, ili Jennings za povijest, kako god bilo svijet će dobiti novog ili starog prvaka u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo