DOBAR POSAO U MAKSIMIRU / Povratak u staro jato: Gordon Schildenfeld potpisao za Dinamo!

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Schildenfeld je za Dinamo nastupao u sezonama 2006/07. te 2007/08., a u modrom je dresu odigrao 36 utakmica i postigao dva pogotka

27.4.2015.
22:24
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u ponedjeljak navečer objavio da se u klub vraća GordonSchildenfeld! Hrvatski reprezentativac u Dinamo će doći na ljeto - nakon završetka aktualne natjecateljske sezone, a u zagrebačkom će klubu provesti iduće tri godine.

Schildenfeld je za Dinamo nastupao u sezonama 2006/07. te 2007/08., a u modrom je dresu odigrao 36 utakmica i postigao dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šifo" je u karijeri igrao još i za Šibenik, Bešiktaš, Duisburg, Sturm, Eintracht, Dinamo iz Moskve, PAOK i Panathinaikos.

"Jako sam sretan što su se stvari ovako završile. Već dugo traje kontakt između ljudi iz Dinama i mene, odmah sam znao da se želim vratiti i lako smo se dogovorili. Svi znamo kakav je Dinamo klub, igrao sam već u Maksimiru, ali sada sam puno iskusniji i mogu reći bolji igrač koji može još jako puno dati. Veselim se ljetu, pripremama i novim izazovima te sam siguran da skupa sa suigračima možemo navijačima donijeti puno sreće", rekao je Šifo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo