NAPOKON NIKO KRANJČAR / Pogledajte Modrićev savršeni udarac za gol

Image

U susretu 23. kola engleskog prvenstva Tottenham je pobijedio Wigan 3:1, a jedan od najboljih igrača utakmice bio je Luka Modrić koji je postigao gol i ubilježio asistenciju.

31.1.2012.
23:42
VOYO logo

Spursi su došli u vodstvo golom Garetha Balea u 29. minuti na asistenciju Luke Modrića. Hrvatski reprezentativac je pet minuta kasnije povećao prednost domaćina savršenim udarcem s vrha šesnaesterca koji je bio neobranjiv za suparničkog vratara.

Bio je to četvrti pogodak najboljeg veznog igrača Tottenhama ove sezone i treći u Premiershipu. Bale je svojim drugim golom u 64. minuti razriješio sve dvojbe oko pobjednika, da bi James McArthur golom u 80. minuti tek ublažio poraz Wigana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je na terenu proveo svih 90 minuta, a nakon dužeg vremena u sastavu je od prve minute bio i Niko Kranjčar koji je također odradio cijeli susret.

Manchester United je pobijedio Stoke 2:0 golovima Javiera Hernándeza (38-11m) i Dimitara Berbatova (53-11m), a kako je Everton golom Gibsona u 60. minuti srušio Manchester City, oba Manchestera su bodovno izjednačena sa po 54 boda. Tottenham je treći sa 49 bodova, sedam više od Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo