MASKE SU PALE / Modrićev trener priznao ono što već svi znaju

Image

Već i ptice na grani znaju da je Harry Redknapp glavni kandidat za izbornika engleske nogometne reprezentacije, a Modrićev i Kranjčarov trener sada je ponudio i rješenje kako sjediti na dvije klupe.

17.2.2012.
13:30
VOYO logo

Menadžer Tottenhama HarryRedknapp je u razgovoru za novine The National iz Dubaija potvrdio kako je jedan od kandidata za upražnjeno mjesto engleskog izbornika.

Strateg, čija je momčad hit Premiershipa, za sebe kaže da je popularan izbor, ali kako ne bi bilo korektno u ovom trenutku napustiti White Hart Lane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O meni se piše u svim novinama i sportskim emisijama, među navijačima. Međutim, imam dobar posao, sjajnu momčad i fantastične navijače. Ne bi bilo fer da napustim klub u ovom trenutku kada sjajno igramo i odlično stojimo na ljestvici", kaže Redknapp i dodaje kako se sada samo želi koncentrirati na rad u Spursima.

Biste li mogli paralelno voditi Tottenham i englesku reprezentaciju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nekom kraćem periodu, recimo do Europskog prvenstva, svakako. Međutim, nakon EURO-a, kada krene nova prvoligaška sezona, to više ne bi bilo moguće. Previše je to posla za jednu osobu", zaključio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike