KONAČNO U FORMI / Mandžukić dvostruki stijelac

Image

U susretu 31. kola njemačkog nogometnog prvenstva Wolfsburg je na Volkswagen Areni pobijedio Koln 4:1 i dohvatio važne bodove u utrci za prvoligaški spas. Jedan od najboljih igrača u pobjedničkim redovima bio je hrvatski reprezentativac koji je zabio prva dva gola na utakmici.

24.4.2011.
16:18
VOYO logo

Mandžukić se upisao među strijelce u 14. i 39. minuti utakmice. Bivši napadač zagrebačkog Dinama imao je zicer i u 42. minuti utakmice, no Michael Rensing je sjajno reagirao.

Nakon lošeg otvaranje sezone Mandžukić se 'probudio' i u zadnjih pet kola zabio je pet golova i trenutačno je treći strijelac 'vukova' s ukupno pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac protiv Kolna bio je i Ashkan Dejagah (58, 88), dok je gol za Koln zabio Freis (40). Mandžukić je odigrao cijeli susret, baš kao i Mate Jajalo za Koln, dok je Miro Varvodić utakmicu pratio s gostujuće klupe.


Ovom pobjedom Wolfsburg je pobjegao iz zone ispadanja, no još nije riješio prvoligaški spas jer se nalazi na 16. mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg trenutačno ima 32 boda, tri više od Borussia Moenchengladbach koja je stepenicu niže i dva manje od Eintrachta na 15. mjestu, posljednjem koje osigurava ostanak u Bundesligi. Koln je na 14. mjestu sa 35. bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo