SVILOKOS PRIJETIO PREKIDOM / Istra šokirala Balakova, navijači opet sramotili

Image
Foto: PIXELL

Iako je uoči otvaranja proljetnog dijela prvenstva govorio kako Hajduk ima potencijala pobijediti u svim utakmicama do kraja sezone, Krasimir Balakov pao je već na prvom ispitu.

25.2.2012.
17:17
PIXELL
VOYO logo

'Bijele' je, unatoč dominaciji koju su demonstrirali u većem dijelu susreta, na Poljudu iznenadila Istra 1961 otkinuvši bod favoriziranom domaćinu.

Poveli su gosti u 53. minuti pogotkom SandijaKrižmana na asistenciju Bellea. Kada se već činilo kako će nogometaši IgoraPamića uzeti cijeli plijen ukazao se AnteVukušić i golom u 89. minuti donio bod svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su obilježile rasističke uvrede navijača usmjerene prema Belleu, tamnoputom nogometašu Istre, pa je sudac susreta VladoSvilokos u jednom trenutku zaprijetio prekidom utakmice. Podsjetimo, prije nekoliko dana sličnim scenama svjedočili smo u Puli, samo umjesto Torcide, u glavnoj ulozi bili su navijači Dinama, Bad Blue Boysi.

Kiks Hajduka iskoristio je Dinamo koji je odličnim drugim poluvremenom stigao do slavlja. 'Modri' su tako povećali prednost pred splitskom momčadi na osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prvu pobjedu u službenim utakmicama trenera AnteČačića pogodili su Tonel, Beqiraj i Krstanović.

U ostalim utakmicama 19. kola Zagreb je pogotkom Dedića slavio protiv Lučkog, Šibenik je slavio protiv zaprešićkog Intera, dok je Cibalia trijumfirala u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo