OTIĆI ĆU KAD JA HOĆU / EKSKLUZIVNO: Pogledajte što je Marković odgovorio Mamiću!

Nakon što je Dinamov izvršni dopredsjednik pozvao predsjednika HNS-a da odstupi s funkcije, u ekskluzivnom razgovoru za RTL Danas Vlatko Marković je cijeloj hrvatskoj javnosti ponudio svoj odgovor.

25.4.2012.
18:57
VOYO logo

Nakon što je Zdravko Mamić zatražio da se što prije krene u proceduru za izbor novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, te pozvao sadašnjeg šefa na častan 'uzmak', u ekskluzivnom razgovoruza RTL Danas Vlatko Marković je dao svojevrstan odgovor Maminju.

"Odlazak čim prije? To samo lud čovjek može željeti. Jedan od najbitnijih ljudi u ovoj kući kad se tiče svega je Vlatko Marković. Je li u pitanju radna disciplina, novac ili je u pitanju, gospodo, kada je Vlatko Marković kupio ovu kuću za vlastite novce. O čemu mi govorimo? To je bilo oko dva milijuna marka, o čemu mi govorimo. Ponavljam, nitko ne može sazvati skupštinu osim predsjednika, a ja sam još uvijek predsjednik", počeo je predsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne ljutim se ja na Zdravka (Mamića), kod njega je to eksplozija, a nakon toga 'brate oprosti'. I kapa mu dolje za sve što je napravio u Dinamu, to nema uopće nikakve dileme, ali naravno da me dirne. Zdravko uvijek voli biti prvi, ali u ovoj kući nema gazde. Ovdje postoji ravnopravnost, nema podizanja tona, ova kuća zna zaraditi...", dodao je Marković.

Sukob s Mamićem postoji ili...?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On (Mamić op.a.) će danas u toku dana garantirano doći i 'oprosti brate'. To je Zdravko. Ali konačno ponavljam - Vlatko Marković je jasno i glasno rekao, bezobraznije nego Zdravko, otići ću kada ja hoću, a otići ću kada ja budem smatrao da smo dovoljno za ovu kuću i hrvatski nogomet napravili", još je jednom u svom stilu poručio prvi čovjek hrvatskog nogometa.

A koga vidi kao svog nasljednika?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedno od prvih imena je Davor Šuker. Bio sam mu trener niz godina, s njim sam prijatelji, ali ovo je vrlo težak posao, da vam bude jasno. Ovo je soba gdje se pare stvaraju, a ne samo vode televizijski razgovori", naglasio je Marković.

Ministar sporta, znate li kako se zove?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam pojma, mislim da je to neki primitivac, ali nije važno. Ma znam ja točno tko je i što je... Samo da se malo raspitao po Beču, od Jugoslovena, a ne Hrvata, sve bi mu bilo jasno", objasnio je Marković svoju težinu u europskim razmjerima ministru Željku Jovanoviću.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo