ĆIRO NAPADA MINISTRA / 'Jovanoviću, ne možeš napraviti reda jer si običan papak!'

Riječkim Kvarnerom juri Ćiro Blažević. Samo za RTL Danas, s pramca novog glisera Ćiro poručuje, velika alijansa Štimca - Šukera i Mamića raspast će se, a Jovanović se koprca u nogometnoj kaljuži!

10.7.2012.
19:08
VOYO logo

Ćiro u Ćiri, 12 metarskoj jahti kao stari morski vuk lomi kvarnerske valove i uživa u ljetu.

Klima, šest ležećih mjesta, tri tuša, dva motora od 300 konja, puni tank tisuću eura - no ako nastavimo Ćiro bi se mogao naljutiti.

A onda se Ćirina ljetna idila na trenutak pokvarila zbog novog doba u HNS-u. Naravno, Podržava Ćiro svoje sinove Štimca i Šukera, ali kaže - to je sramni pakt iza kojeg stoji ZdravkoMamić. No, najviše ga je razočarao ministar Jovanović.  

"Pa ti moraš napraviti reda, ali to ne možeš jer si obični papak. Rekao si da ćeš očistiti močvaru, a sam si u nju upao", oštar je 'trener svih trenera'.

Žao je Ćiri jer kako tvrdi – trebao je i on u Štimčev izbornički tim, no Mamić je u zadnji čas sve stopirao. Štimcu ništa ne zamjera. No Ćiro predviđa, pakt Štimac - Šuker Mamić neće dugo potrajati.

Burno poslijepodne legendarni Ćiro ipak je završio rećenicom ''Ma bit će sve u redu''. U ovakvoj jahti, nema mjesta nervozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo