ISPOVIJED PRED KAMERAMA / EKSKLUZIVNO: Otac i sin Sukno o nemilom incidentu

U sjeni proslave vaterpolske zlatne medalje burno je bilo u Dubrovniku. Reprezentativac Sandro Sukno potpisao je za riječko Primorje što su neki u Dubrovniku shvatili kao izdaju. Sukno se tvrde morao vratiti u Jug. Zbog cijelog slučaja nije bio na proslavi na Stradunu i žali zbog novonastale situacije. Oca Gorana, inače direktora Juga, mučna je situacija natjerala u plač.

16.8.2012.
18:00
VOYO logo

Tisuće Dubrovčana našlo se u čudu na dočeku sedmorice veličanstvenih. Svoje zlato na Stradun nije došao pokazati jedan od najboljih vaterpolista - SandroSukno.

Razlog  svemu - Sandrov prelazak iz Pro Recca u riječko Primorje, na što - uvjerena je uprava njegova bivšeg kluba Juga – nema pravo. Po ugovoru, sigurni su, Sandro iz Pro Recca smije doći samo u Jug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dolasku na dubrovački aerodrom s ostalim zlatnim vaterpolistima,  Sandro je čuo da mu ocu, inače sportskom direktoru Juuga, prijete otkazom.

Obitelj Sukno odlučila je prekinuti šutnju zbog - kako kažu - medijskog linča koji provodi uprava Juga. Umjesto da sa  olimpiskijm zlatom oko vrata uživaju u najljepšim danima, sve se kažu  pretvorilo  u noćnu moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suknima nije jasno zašto se sve rješava na ovaj način. Ako je onako kako tvrdi uprava Juga, zašto se stvar ne rješava pravnim putem, pitaju se.

Na kraju Sandro zaključuje da je sve već dogovorio s riječkim Primorjem i da će - bez obzira na sve - iduće sezone nositi njihovu kapicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo