ŠUŠKA SE, ŠUŠKA / Farfan usred seks skandala sa zgodnom voditeljicom?

Image

Odlazak Jeffersona Farfana kući zadao je velike glavobolje čelnicima Schalkea. Peruanski je napadač tijekom okupljanja reprezentacije sudjelovao u žestokoj 'pijanki', a lokalni mediji tvrde i da je proveo noć s bivšom Miss Perua koja je, inače, već sedam godina u braku.

13.9.2013.
13:40
VOYO logo

Prema pisanju lokalnog sportskog lista Libero, peruanski su se reprezentativci, koristeći slobodan dan nakon kvalifikacijske utakmice za SP 2014. protiv Urugvaja, s prijateljima opijali do sitnih noćnih sati u jednom noćnom klubu u glavnom gradu Limi.

Peruanski nogometni savez glavnog je krivca pronašao u Jeffersonu Farfanu, koji zato nije zaigrao u gostujućem porazu kod Venezuele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

No lokalni su mediji u aferu oko zvijezde Schalkea sada uključili i atraktivnu televizijsku voditeljicu Silviju Cornejo.

Farfana ne samo da je organizirao 'pijanku', već je navodno i spavao s 26-godišnjom bivšom Miss Perua iz 2006., što je sočna glasina, pogotovo ako se zna da je Silvia Cornejo već sedam godina u braku s tamošnjim poduzetnikom Juanom Carlosom Iglesiasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Voditeljica emisije 'América Noticias: Edición Sabatina' na peruanskoj televiziji odmah je sve demantirala: "Tog sam dana bila sa svojom obitelji! Uostalom, Farfana poznajem površno, vidjela sam ga tek na nekoliko događaja u svom životu".

Dodala je kako se ona i zvijezda Schalkea mogu samo smijati toj glasini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato se u Schalkeu ne smiju i nadaju se da će Farfan konačno na naslovnice doći svojim nogometnim umijećem i - golovima.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo