'MESSI, MESSI' / Pogledajte kako su Bosanci dočekali Ronalda

Image

Portugalska reprezentacija stigla je u Zenicu gdje ih je dočekalo nekoliko stotina domaćih navijača. Ronaldu su već u zračnoj luci vikali "Messi, Messi".

10.11.2011.
7:55
VOYO logo

Prava nogometna groznica vladala je u kasno sinoć u Bosni i Hercegovini gdje je stigla portugalska reprezentacija na prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za EURO 2012. koju će s Bosnom odigrati u petak.

Oko 21 sat su stigli u zračnu luku u Sarajevu gdje ih je dočekalo oko 300 navijača BIH. Osiguranje je bilo na visokoj razini, a kad je kroz carinu prošao Cristiano Ronaldo, cijela zgrada je odjekivala: "Messi, Messi".

Samodopadni nogometaš se samo nasmijao i otišao. Portugalci su zatim autobusima krenuli u Zenicu gdje će odigrati utakmicu. Ispred hotela "Zenica" dočekalo ih je nekoliko stotina navijača koji su pak skandirali "Džeko, Džeko".

Navijače je razljutilo što su organizatori postavili prazan autobus između njih i hotela kako bi reprezentativci bili zaštićeni od pogleda znatiželjnika. Stoga su ih počastili zvižducima koji su najglasniji bili kad je prolazio, tko drugi, nego Ronaldo.

Portugalce danas očekuje trening u 18 sati na "Bilinom polju", stadionu kojim su izrazito nezadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo