Moj bivši strahuje da mu kći ne počne govoriti 'bre'

Godinu i pol dana, koliko je trajala sudska bitka, Marijana Kovačević izbjegavala je medije. Vjerovala je u pravdu i svoje je probleme čuvala od očiju javnosti.

13.7.2012.
10:13
VOYO logo

Šibenčanka Marijana Kovačević prvi je put nakon pobjede u prvom regionalnom Big Brotheru stala pred kamere i odlučila otvoriti dušu.

Godinu dana nakon uzbudljivog finala reality showa nije pronašla mir, a za to krivi bivšeg supruga Ivana Čvrljka, s kojim se bori za skrbništvo nad kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sudu Ivan Čvrljak je navodno dobio sve što je tražio, no presuda oko skrbništva još nije donesena.

'Ne znam kako se dijete može odgajati tako, na dvije strane. Nisam protiv viđanja, dijete treba oca... Muči me i radi mi u inat i opravdava se time da je ne bi odvela u Srbiju jer ne želi da njegovo dijete govori bre', kazala je vidno potresena Marijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što Marijanu posebno boli, kako kaže, niski su udarci njezina supruga koje joj zadaje koristeći malenu Korinu, jer nakon vremena provedena s ocem, djevojčica Marijani upućuje izjave koje joj slamaju srce.

'Izjave tipa: Dolazi mi druga mama. Ta dotična Martina... Ne znam što kome fali u životu, ali da se meni oduzima moje... Ne znam, boli me. Ja sam joj jedina mama. To što sam ja napravila prvi put u životu za sebe, što sam bila sebična i rekla sam stop toj laži i lažnom životu i lažnom braku... Ne ponosim se načinom na koji se sve odigralo, ali kad-tad bi se takvo nešto dogodilo, ili s moje ili s njegove strane. Nismo mi bili sretni, to je bila maska za javnost', kaže Marijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Marijana poželjela upoznati novu djevojku bivšeg supruga, koju on, navodno, malenoj Korini predstavlja kao novu majku, Ivan joj to nije dopustio. 'Poželjela sam je upoznati, na što mi je on rekao: Pa nećeš sada upoznavati svaku s kojom spavam. Meni je to apsurdno, da vodi dijete na spavanje kod nje, a nije ozbiljna veza, bar po njegovom, kako mi je on govorio. Voljela bih znati tko mi vodi curicu u šetnju, tko je stavlja na spavanje. Teško je biti majka kada neka druga osoba želi preuzeti tu tvoju ulogu.

S druge strane, Ivan je upoznao Nemeša, koji je u ovim trenucima Marijani velika podrška. Svi su njihovi problemi daleko iza njih, a sve ovo samo ih je dodatno ojačalo, što dokazuju i njihove zaruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Volimo se i izdržat ćemo sve. Nije još sve gotovo, ali borimo se. S vjenčanjem nam se ne žuri', priznala je Marijana. Umorni od nomadskog života i beskrajnog povlačenja po sudu, zaljubljeni Marijana i Nemeš samo priželjkuju mir za Korinu, kojoj ova situacija sigurno ne čini dobro.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo