kolinda i general u zadru / Gotovina: Zašto bih davao potporu kandidatima, ja nisam u politici

Neću dati podršku niti jednom predsjedničkom kandidatu. Građani su tu da izaberu sami, izjavio je Ante Gotovina na proslavi 23.obljetnice 72.bojne Vojne policije HV-a u Zadru.

13.12.2014.
16:03
VOYO logo

General Ante Gotovina rekao je danas na proslavi 23. obljetnice 72. bojne Vojne policije HV-a u Zadru kako neće dati podršku niti jednom predsjedničkom kandidatu na ovim izborima.

Proslavi koja se održala u zadarskom "Arsenalu" prisustvovala je i HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović. Gotovina i Grabar Kitarović samo su se kratko pozdravili i nisu se zadržali u razgovoru, a novinare je zanimalo je li Gotovina dao potporu HDZ-ovoj predsjedničkoj kandidatkinji.

"Približavaju se izbori. Mi imamo kandidate i to je demokracija. Imamo više kandidata i moguću buduću predsjednicu. Tko će biti predsjednik, ja ne znam, i to će građani odlučivati svak za sebe. Nama treba da budemo ozbiljni u tome jer demokracija je i odgovornost i trebamo biti odgovorni i donijeti pravu odluku svak za sebe. Zašto bi davao potporu, ja nisam u politici i ne bavim se politikom", odgovorio je Gotovina na upit je li dao potporu Grabar-Kitarović.

Prisutne je na proslavi pozdravio i ministar obrane Ante Kotromanović.

Komentirao je i srdačan pozdrav generala Gotovine i Kolinde Grabar Kitarović i dolazak predsjedničke kandidatkinje HDZ-a na proslavu obljetnice 72.bojne vojne policije.

"To što je poljubio Kolindu Grabar Kitarović nema nikakve veze. On će poljubiti i Kujundžića i Josipovića i onog dečka, to ništa ne znači. Mislim da je to bilo malo uzurpiranje kampanje, ali ovo je dan 72. bojne", rekao je ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo