borba protiv sila tame / Doktor Strange - novi Marvelov superjunak uskoro u kinima

Image

Iz Marvelovog filmskog studija stiže na velike ekrane hit film Doktor Strange, priča o o egoističnom neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, naoružanom čarobnim moćima. Impresivnih vizuala i nevjerojatne akcije s karizmatičnim Benedictom Cumberbatchom kao Strangeom, Marvelov filmski svijet donosi nam magiju s dozom znanosti i fantastike i svakako jedan od svojih vizualno najuzbudljivijih filmova.

31.10.2016.
16:06
VOYO logo

Najnoviji Marvelov film, Doktor Strange, priča je o arogantnom neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne prometne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. Medicina mu ne može pomoći i prisiljen je tražiti izlječenje i nadu na neobičnom mjestu, tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj.

Ubrzo shvaća da ona nije samo iscjeliteljski centar već i prva crta u borbi između neviđenih sila tame koje su odlučne uništiti naš svijet. Strange, naoružan novostečenim čarobnim moćima, prisiljen je izabrati hoće li se vratiti svojem životu u kojem ima bogatstvo i visok društveni status, ili će napustiti sve to i braniti svijet kao najmoćniji postojeći čarobnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marvelov strip junak Doktor Strange nastao je 1963. godine od Stevea Ditka i Stana Leeja.

Uz Benedicta Cumberbatcha, koji utjelovljuje samog Strangea i kojemu je ovo prvi angažman u filmu o Marvelovim superherojima, pojavljuju se i druga impresivna glumačka imena poput Tilde Swinton, Chiwetela Ejiofora, Rachel McAdams i Madsa Mikkelsena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pridružite se Strangeu u njegovom opasnom, zagonetnom i čudesnom putovanju od 03.studenog u svim kinima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo