TAJNA TITANICOVOG BRODOLOMA / Eksperiment pokazao da Jack ipak nije morao umrijeti

Image

Mnogi tvrde da se Jack u najromantičnijoj sceni u povijesti filma bez problema mogao popeti na splav na kojoj je ležala njegova Rose (Kate Winslet) i preživjeti.

9.10.2012.
8:42
VOYO logo

Otkad je slavni film Jamesa Camerona izašao u javnost, među obožavateljima legendarnog "Titanica" postoji teorija da Jack, kojeg je utjelovio LeonardoDiCaprio, nije morao umrijeti.

Mnogi tvrde da se Jack u najromantičnijoj sceni u povijesti filma bez problema mogao popeti na splav na kojoj je ležala njegova Rose (KateWinslet) i preživjeti.

MythbustersiAdamSavage i JamieHyneman su svoju pretpostavku potvrdili i u praksi te ponovno stvorili uvjete kakvi su postojali za vrijeme te legendarne scene.



Mnogi su tvrdili da bi njihova zajednička težina presudila te da bi splav ipak potonula i da bi se tada oboje smrznuli u ledenom moru.

Nakon što su otkrili ovaj propust, pozvali su i legendarnog redatelja da mu to i dokažu.

Doznali su još nešto. U filmu je Rose ispod splavi trebala staviti svoj pojas za spašavanje i to bi ih održalo živima zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Cameron je na sve odgovorio ovako: "Mislim da vam je poanta u potpunosti promakla. U scenariju stoji da Jack umire. Mora umrijeti. Možda smo malo pogriješili i možda je splav trebao biti malo manji, ali taj je tip morao potonuti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo