POZIV NA RUJANFEST / Jelena Rozga na ekskluzivnim fotkama 'hrabra, odvažna i slatka'

Image
Foto: PR fotografije

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a upravo za tu prigodu Jelena Rozga je pozirala fotografu Johnu Pavlishu koji nam prikazuje hrabru, odvažnu i slatku Jelenu.

28.8.2014.
10:44
PR fotografije
VOYO logo

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a kao i 2013. na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate najveće glazbene zvijezde hrvatske i regije vidjet će više od 300.000 posjetitelja

S velikim glazbenim zvijezdama Jelenom Rozgom i Željkom Samardžićem, 12. rujna 2014. otvorit će se još jedno izdanje Rujanfesta, najvećeg festivala domaće glazbe i hrvatske gastronomije u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to početak velike manifestacije koja će od 12. do 21. rujna 2014. ispred trgovačkog centra Westgate ugostiti više od 300.000 gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će kao i proteklih šest godina okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti 10 dana nezaboravne zabave, odličnih koncerata i velikih glazbenih hitova.

Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

I ove godine organizatori Rujanfesta odlučili su na koncertnu pozornicu dovesti samo najbolje od najboljih, pa su osim Jelene Rozge i Željka Samardžića svoj dolazak potvrdili Severina, Crvena jabuka, Saša Matić, Jole, Bajaga i instruktori, Plavi orkestar Miroslav Ilić, Magazin, Jole, Željko Bebek, Vuco, Mejaši, Ivan Zak i Begini. Uz ova zvjezdana imena organizatori su pripremili još niz drugih iznenađenja za posjetitelje, ali i bogat popratni program koji će biti dio ovogodišnjeg Rujanfesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.

Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo