NIJE SMEĆE NEGO... / Jimmy i Šomi znaju da su trash!

Image

Svi ljubitelji filmskog, ali i glazbenog trasha, ne smiju propustiti treće izdanje Trash film festivala u Varaždinu. Otvorili su ga Jimmy i Šomi s nezaboravnim hitovima grupe Neki to vole vruće, a za "Zlatnu motorku" konkurira i neuništivi Bore Lee.

11.9.2008.
20:41
VOYO logo

VARAŽDIN - Projekcijom hrvatskog SF trash filma "Elecktrowoman", ali i koncertom nekad popularnog pop dvojca "Neki to vole vruće", u četvrtak je u varaždinskom centru Kult počelo treće izdanje "Trash film festivala" na kojem će posjetitelji moći pogledati 26 filmova prispjelih iz cijelog svijeta.

Na repertoaru će se naći desetak domaćih filmova, dok su ostali iz Velike Britanije, Kanade, Finske, Slovenije i Australije. Festivalom prevladavaju uglavnom horori, a slijede borilački i akcijski. U usporedbi s prijašnjim izdanjima, novost je da uratci moraju imati engleske titlove kako bi bili razumljivi i međunarodnoj publici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je ove godine prijavljeno manje filmova nego proteklih, njihova kvaliteta je očita", izjavio je jedan od organizatora Robert Borović. 

Na festivalu se, osim uradaka iz sedme umjetnosti, mogu naći i brojni drugi sadržaji. Tako je za subotu predviđeno predavanje Dejana Vinkovića "Utjecaj gravitacije na izgled i seksualno ponašanje paukova". Dan prije na rasporedu je projekcija najnovijeg ostvarenja najveće hrvatske trash-zvijezde, Bore Leeja, "Maskirani pljačkaš", koje konkurira za glavnu nagradu - "Zlatnu motorku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo