ČIM JE SPOMENULA ROME / Kako je Bukurešt izviždao Madonnu

Madonna se očito dobro informirala o diskriminaciji Roma u Rumunjskoj, pa je o tome progovorila na koncertu u Bukureštu. Sada tu epizodu želi čim prije zaboraviti.

27.8.2009.
15:32
VOYO logo

Više od 60.000 obožavatelja Madonne u srijedu je navečer prisustvovalo njezinom koncertu u Bukureštu, no dvosatni spektakl nije prošao u sasvim najboljem redu.

Usred koncerta, Madonna je odlučila malo popričati sa svojim fanovima, no dirnula je u jednu od njihovih najbolnijih točaka te se suočila s masovnim negodovanjem i zvižducima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publiku je zamolila da ne zaboravi kako su svi ljudi jednaki te da svi stoga zaslužuju jednako poštovanje, a pritom je posebno istaknula Rome i homoseksualce. No, moć upravljanja masama tu joj je naglo splasnula. Da je nekoliko minuta prije okupljenima rekla da uz ritam neke njezine pjesme skaču na glavama, dobar dio njih bi to zasigurno pokušao i učiniti, no ovako je naišla na buran i neugodan odgovor.

Kada je shvatila da protiv tolikih predrasuda ne može, pop zvijezda je nastavila raditi ono što joj je u opisu posla - pjevati, plesati i zabavljati okupljene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo