KAKO VRATITI STARE PORUKE? / Kako vratiti Viber poruke: savjeti za vraćanje poruka na Viberu

Image
Foto: Pixabay

Obrisali ste poruke na svojoj Viber aplikaciji i sad ih želite vratiti? Donosimo vam korisne savjete kako vratiti Viber

17.11.2017.
14:58
Pixabay
VOYO logo

Često na aplikacijama možemo obrisati poruke, namjerno ili slučajno. Jedna od takvih aplikacija je i Viber, a mi vam donosimo savjete kako vratiti Viber.

U slučaju da ste obrisali poruke na Viberu ili ste promijenili uređaj te ponovno instalirali aplikaciju, ne morate brinuti. Postoji jednostavni način kako možete bez problema vratiti stare poruke, i to u samo nekoliko klikova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da biste omogućili vraćanje starih poruka potrebno je uključiti posebnu opciju Backup, odnosno sigurnosnu kopiju. Ova opcija nalazi se u postavkama aplikacije. Nakon što ste našli željenu opciju, dodirnite Backup now kako bi se sve vaše poruke snimile na server.

Backup opcija također vam omogućava da odaberete želite li da vaše poruke budu spremljene automatski, što je odlična stvar ako vam se ne da stalno ručno kopirati razgovore. U slučaju da imate novi mobilni uređaj, samo skinite aplikaciju i aktivirajte svoj stari račun. Viber aplikacija će vam u tom slučaju sama ponuditi automatsko snimanje primljenih poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo