kazališni hit / 'Kauboji' kreću u pohod na kino blagajne!

Hrvatima se prema svemu sudeći sprema novi kino-hit! Film snimljen po već godinama rasprodanoj, najgledanijoj domaćoj predstavi 'Kauboji', u Puli se ovjenčao nagradom publike, a za desetak dana napokon stiže u kino dvorane!

30.9.2013.
18:06
VOYO logo

Kauboji ponovno jašu! Ovog puta ne po kazališnim daskama, nego po filmskom platnu. Ako je suditi po reakcijama pulske i motovunske publike koja ih je, uz predstavnike sedme sile, do sada jedina vidjela, film će se baš kao i predstava upisati u povijest modernog hrvatskog audiovizualnog stvaralaštva.

Film je Puli osvojio nagradu publike, a kazališni komad prema kojem je nastao već pet godina bez iznimke puni gledalište Exita, a većina filmske glumačke ekipe je preslika kazališne postave.

Šest muškaraca, jedna žena i njezin brat okupljalju se s jednim ciljem - napraviti predstavu. Skupina naturščika suočenih sa životom  bore se s predrasudama, vlastitim sudbinama i odgovornošću prema projektu u kojem su odlučili sudjelovati. Tomislav Mršić je zadužen da sve to drži pod kontrolom, a glazbena podloga proizišla je iz kreativne radionice Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta.

Predstavu je do sad pogledalo preko 120 tisuća ljudi. Idealna brojka kojom bi Kauboji u prvim tjednima prikazivanja mogli postaviti novi rekord hrvatskog filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo