POZNAT PRVI HEADLINER / Kraftwerk na InMusicu

Image

Tvorci elektronske glazbe prvi su potvrđeni izvođači najvećeg open-air festivala u Hrvatskoj.

30.1.2009.
16:52
VOYO logo

Četvrto izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala ove će se godine pod novim imenom T-Mobile InMusic održati 24. i 25. lipnja na tradicionalnoj lokaciji, Otoku hrvatske mladeži na Jarunu.

Listu od 40-ak izvođača predvodi beskrajno utjecajni Kraftwerk, njemački sastav kojeg mirne duše možemo smatrati tvorcima gotovo svih žanrova
elektronske glazbe u zadnja tri desetljeća. Kraftwerk su 1970. u Duesseldorfu osnovali Florian Schneider i Ralf Hutter te u brojnim postavama inspirirali stvaranje techna, synth-popa, eksperimentalne elektronike i bezbroj drugih pravaca. Nakon četiri desetljeća početkom ove godine grupu je napustio Schneider, no uživo i dalje predstavljaju nešto što se ne propušta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na predstojećem izdanju bit će predstavljen i treći stage, u potpunosti posvećen heavy metalu, kao što je to, primjerice, slučaj na novosadskom Exitu.    

Kao i dosad, cijena festivalske ulaznice ovisit će o tome kada ste je kupili - od 9. veljače do 1. ožujka prodavat će se po 350 kuna, naredna dva mjeseca po 400, do 15. lipnja za upad ćete morati izdvojiti 450, a posljednjih osam dana prije početka festivala 500 kn. Svojim korisnicima T-Mobile je omogućio popust od 50 kuna, dok će studenti mjesec dana od početka prodaje ulaznicu moći nabaviti po 250 kn.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo