U OŽUJKU NA VELESAJMU / Međunarodno plesno natjecanje na kojem mogu sudjelovati baš svi

Image
Foto: Promo fotografije

Svi oni koji nisu članovi HSDS-a, a žele sudjelovati na jednom od najvećih plesnih natjecanja na našim prostorima, svoje prijave mogu poslati najkasnije do 21. veljače

18.2.2016.
11:14
Promo fotografije
VOYO logo

Nakon prošlogodišnjih plesnih natjecanja u Zagrebu, Splitu i Rabu, Hrvatski show dance Savez i, trenutno jedan od najtrofejnijih plesnih klubova u Hrvatskoj, Megablast nastavljaju plesati diljem zemlje.

Natjecateljsku sezonu započinju Međunarodnim otvorenim kupom Hrvatske u street i parovnim plesovima koje će se održati od 11. do 13. ožujka u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo natjecanje otvorenog je tipa, tako da se za sudjelovanje mogu prijaviti apsolutno svi koji žele pokazati svoje plesno umijeće.

Svi oni koji nisu članovi HSDS-a, a žele sudjelovati na jednom od najvećih plesnih natjecanja na našim prostorima, svoje prijave mogu poslati najkasnije do 21. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve informacije o načinu prijave i pravilima, potražite na facebook stranicama HSDS-a i PK Megablast (gordan@megablast.hr).

Organizatori natjecanja Plesni klub Megablast i Hrvatski show dance savez te suorganizator Zagrebački Velesajam, najavljuju 500 natjecatelja iz cijele zemlje i okolice. Natjecatelji će se natjecati u kategorijama pojedinaca, parova, timova, malih grupa, formacija i produkcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plesat će u raznovrsnim plesnim disciplinama poput hip-hopa, break dancea/b-boying, disco dancea, electric boogiea/poppinga, street showa, salse, bachatae i disco foxa i to po pravilima International Dance Organizationa (IDO).

Cijena jednodnevnih ulaznica za gledatelje iznosi 30 kuna i mogu se kupiti na dan događanja na ulazu u paviljon 8 Zagrebačkog velesajma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo