SENZUALNA GLUMICA ODUŠEVLJAVA / Mila Elegović osvaja gledatelje u donjem rublju

Sedamnaesto ljeto zaredom svi putevi vode u Zagvozd! Nakon Hamleta u selu Mrduša Donja i Stilskih vježbi, kucnuo je čas i za Istinu! Predstava je to u kojoj Mila Elegović, osim svojom glumom, gledatelje osvaja i scenama u donjem rublju.

14.7.2014.
17:50
VOYO logo

Zagvozd podno Biokova, tj. Bijakova, ako ćemo lokalnim dijalektom - doslovce živi za ljetne dane! Ova malena općina smještena u splitsko-dalmatinskoj županiji, Lijepoj našoj dala je vrhunske izvođače, Joleta i VedranaMlikotu!

S druge strane, Mlikota je svom rodnom kraju dao nešto najdragocjenije što ovi ljudi imaju - manifestaciju Glumci u Zagvozdu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A osim po spomenutoj manifestaciji, ovaj kraj stekao je popularnost i zbog svojih brojnih neženja!

Ti isti doslovce su se ozarili kada su ugledali glumicu MiluElegović! Igrajući preljubnicu Anu u predstavi Istina pokazala je više nego inače!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog tog vizualnog dojma lomila su se koplja pa je tako - zbog navodne golotinje - navodno izgubila angažman na katoličkom radiju! Mila nije bila raspoložena za priču - no zato njezine kolege itekako jesu!

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

"Mila izvrsno radi svoj posao i prava je profesionalka, a oni koji su je napadali - to ide njima na dušu. To je stvarno jedna bezvezarija", kaže Vedran Mlikota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senzualna Mila Elegović na opće oduševljenje brojnih Zagvožđana samo je početak uzbudljivog kulturnog ljeta u ovom kraju!

Maleni Zagvozd možda nema more, no zato ima svoj Trg glumaca koji iz godine u godinu sve više privlači mnoštvo zaljubljenika u ovu posve neobičnu kazališno-glazbenu oazu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo