Dan po dan - polako napreduje / Mišo Kovač u bolnici, posjetio ga i Bandić: Za lipanj i listopad planira dva velika koncerta!

Prije toga još je puno posla, u njegovu slučaju, odmora

20.3.2019.
21:40
VOYO logo

77-ogodišnja glazbena legenda Mišo Kovač najavio je za listopad novi veliki koncert koji bi trebao održati u zagrebačkoj Areni. No prije toga još je puno posla, u njegovu slučaju, odmora. 

Naime, već mjesecima se bori  sa zdravstvenim problemima, a prije Arene probleme s plućima sanira u zagrebačkoj bolnici u kojoj ga je posjetio i gradonačelnik Bandić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna je legenda: Mate Mišo Kovač liječi se od infekcije pluća u u zagrebačkoj bolnici za plućne bolesti. Dan po dan - polako napreduje.

"Ono što znam to ću vam i reć a to je jedino da njemu momentalno treba mira koliko znam on je dobro", kaže namIvica Bubalo, prijatelj i bivši menadžer Mate Miše Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišina obitelj nije htjela komentirati - ali zato sve informacije o stanju 77-godišnje glazbene legende ima - tko drugi nego -  gradonačelnik Milan Bandić, koji ga je jučer posjetio - pohvalio se fotografijom na društvenim mrežama.

"Mišo Kovač je bolje nego prije dvije godine, fala Bogu", poručio je gradonačelnik i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znate vi nikog ko Mišo Kovač, dugo će dugo on još pjevat"

"Posjetio sam ga s primarijusem Artukovićem i ne samo njega, sobu do sobe je i naš kantatuotr i čovjek koji je napisao 1000 pjesama, zove se Đelo Jusić i drago mi je da sam ta svoja dva prijatelja posjetio. O tome što smo razgovarali neplasirano je govoriti", kazao je Bandić.

Neplasirano je govoriti o čemu je pričao s dvije glazbene legende - ali zato se brže bolje i sam Bandić pojadao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaradio sam neku bakteriju koju sam skupio u tom avionu što je pao. Nisam pao ja, al to ce proć, to je ampasan. Evo, hvala lijepo."

Gotovo svakodnevno s Mišom su supruga Lidija i kćer Ivana. Ali, ako sve bude po planu - u posjet stiže i prijateljska podrška iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra imamo namjeru otić do Miše kad smo već tu u Zagrebu da vidimo kakvo je zdrastveno stanje, ipak je ona naša najveća živuca legenda", kaže Damir Karaman, estradni menadžer.

"Ne znate vi nikog ko Mišo Kovač, dugo će dugo on još pjevat. Ako se ikad na ovim prostorima budu ne pivale njegove pisme to će značit da više nemamo hrvatske ", poručuje Bubalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Planovi ne miruju dok je Mišo u bolnici, osim listopadskog koncerta u zagrebačkoj Areni koju je najavio sam Milan Bandić  - Mišo Kovač će zapjevat već u lipnju - na velikom koncertu na splitskom Poljudu! Svi se nadaju - Mate Mišo Kovač to i može...

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo