Publika u transu / Mišo otkrio zašto ne pomišlja na pjevanje u Srbiji!

Ovog vikenda tresla se Spaladium Arena i to zahvaljujući Miši Kovaču. Zdravstvene brige očito su prošlost jer je legendarni pjevač bez problema čak tri sata na nogama držao cijelu Arenu. Doznali smo zašto ne pomišlja na pjevanje u susjednoj Srbiji i tko mu se to divio iz prvih redova?

13.4.2014.
17:39
VOYO logo

Iako su organizatori najavili da neće biti kašnjenja, nakon 40-ak minuta od predviđenog početka, Mišo se uspio popeti na pozornicu, raširio ruke, a publika je doslovno pala u trans.

Ruke u zraku i rekordna rasprodaja ulaznica, ovog Šibenčanina nimalo ne iznenađuje jer ipak je on, kako kaže, jedan od najboljih pjevača u ovoj regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne idem u Beograd pjevat da mi daju ne 100 milijuna, nego da mi daju sve što oni uopće imaju jer ja sam Dalmatinac ", rekao je Mišo Kovač.

A dok je on davno gradio karijeru i skupljao tisuće i tisuće fanova, kaže, nije trebao novinare. Bitna je bila dobra pjesma, a ne mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sam ja došao ovdje? Ja sam pitao – je li netko napunio ovo? Oni su meni odgovorili 'nikad nitko'. Ja kažem – radite je, i evo ga", rekao je Dalmatinac.

I tako je i bilo, Mišo je napunio splitsku arenu, ali su mu isto trebali reći da nije prvi kojemu je to pošlo za rukom. Jedna od njih bila je i Jelena Rozga koja je u društvu prijateljica uživala u koncertu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje sam zbog moje prijateljice Ivane Kovač, koja je večeras blistala. Bila je sjajna, publika je pjevala s njom svaku pjesmu, baš sam ponosna", kazala je Rozga.

"Nije lako izaći iza Miše na binu i to je to, dalje priče više nema. Ali ono – hvala ti Splite, mislim šta da kažem, hvala ti Splite", rekla je Ivana Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su splitski celebovi zaobišli Mišin koncert iz nepoznatih razloga, vjerni fanovi su uvijek tu, a među njima se našao i jedan od najvećih.

"Ja sam tu došao kao fan Miše Kovača. Sa strane poslušati koncert, kao što sam to radio prije 30 godina kad sam bio tinejdžer. Dolazio sam na njegove koncerte i prelijepo se osjećam", otkrio je Dražen Zečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put je slušao sa strane, no Zeko ubrzo isto tako kreće u pohod na svima dragu Spaladium arenu.

A hoće li i za Draženov koncert Torcida pripremiti iznenađenje, ne znamo, no za Mišin se potrudila - transparenti, pjesme i konfete bile su na sve strane, a on za njih ima jednostavnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja tražim od te Torcide nešto što nitko od njih ne uspijeva, a to je da se ne tuče sa BBB. Jer oni su u Zagrebu i imaju pravo navijati za svoj klub", rekao je Mišo.

Poštivanje drugih Miši je na prvom mjestu iako poštivanja pravila u Areni baš i nije bilo. Unatoč strogoj kontroli pri ulazu, bengalke su uspjele biti zapaljene, no čak ni to nije uspjelo umanjiti oduševljenje publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do samog završetka koncerta, glasovi su se istrošili, ali nitko nije zažalio. Publika je pjevala umjesto Miše, a on je ovim koncertom još jednom potvrdio zašto ga nazivaju kraljem hrvatske glazbe.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo