'ULTRA EUROPE REPORT' / Ne propustite prvi televizijski party u Hrvatskoj na RTL2!

Image
Foto: RTL

Najpoznatiji svjetski festival plesne glazbe, Ultra Music Festival, ove se godine seli u Split i Hvar, a RTL2 bit će jedina hrvatska televizija koja će ekskluzivno prenositi ovaj spektakularan party!

10.7.2013.
9:35
RTL
VOYO logo

Svojim specijalnim emisijama uživo "Ultra Europe Report" voditelji DorijanKlarić i AnaMiščević će u petak i subotu, 12. i 13. srpnja od 23:20 do zore, pratiti uzbudljive trenutke partyja o kojem se priča čitave godine!

Ove godine, po prvi puta najpoznatiji svjetski festival plesne glazbe, američki Ultra Music Festival doselio se na najljepšu, a sada i najatraktivniju obalu Europe - u Hrvatsku. Osim svoje rezidencijske lokacije u Miamiju, ovaj najpopularniji festival na svijetu, koji postoji od 1999. i na kojem deseci tisuća posjetitelja uživaju u plesu i zabavi, ima svoje podružnice u Sao Paulu, Buenos Airesu, Seulu, Santiagu, a u Europi, pod nazivom Ultra Europe, na Ibizi. No ove se godine ekskluzivno seli u Split i Hvar, odnosno na Poljud i ispred hotela Amfora Grand Beach Resort!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kamere RTL2 uživo će prenositi čitav spektakl do ranih jutarnjih sati! U svojim dvjema dvosatnim emisijama “Ultra Europe Report” Dorijan Klarić će u specijalnom studiju RTL2 ugostiti VIP osobe iz javnog života poput Victorijinog anđela DoutzenKroes, ali i slavnih DJ zvijezda poput CarlaCoxa, Afrojacka, Hardwella, Aviciija, Armina van Buurena i mnogih drugih koji će nastupiti na ovom jedinstvenom svjetskom festivalu.

Više o utiscima i atmosferi nezaboravnih noćnih provoda doznat ćemo od Dorijana i njegovih VIP gostiju, kao i s mjesta događanja, samog splitskog stadiona, s novinarkom Anom Miščević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Uz nastupe Afrojacka, Armina van Buurena, Carla Coxa, Hardwella, Aviciija, Chase and Statusa, Luciana, Marca Carole, Adama Beyera, Stevea Aokija, Umeka i mnogih drugih, “poljudsku ljepoticu” i atmosferu na Hvaru nesumnjivo će podići do usijanja! Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati ovom internacionalnom događaju koji će privući posjetitelje iz čitavog svijeta, ne očajavate jer ćete sve moći pratiti uživo na RTL2 od 23:20 pa sve do uzbudljive završnice u 5 sati ujutro!

Pratite uzbudljivi event „Ultra Europe Report“ zajedno s Dorijanom Klarićem i Anom Miščević u petak i subotu, 12. i 13. srpnja od 23:20 sati samo na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo