tv premijera NA RTL TELEVIZIJI / Ne propustite uzbudljivu 'Utrku do Uklete planine'!

Prema istoimenom književnom predlošku Alexandra Keya iz 1968., Andy Fickman je snimio uzbudljivi SF

28.2.2015.
9:00
VOYO logo

Večeras u 20 sati na RTL Televiziji gledamo modernu inačicu Disneyjevog “Escape to Witch Mountain” iz 1975., nastalu prema istoimenom književnom predlošku Alexandra Keya iz 1968.

Uzbudljivi film snimio je Andy Fickman, kojeg također znamo kao redatelja odlične komedije “Opet ti”, koju smo nedavno mogli gledati na RTL Televiziji. Redatelj je opisao knjigu kao vrlo cool mračni triler i odlučio iskoristiti dijelove koji nisu bilo prisutni u ekranizaciji iz 1975., te tako uzbudljivom akcijom SF-u dodao ekstra elemente tajanstvenosti i iznenađenja. Glavne uloge ponijeli su Dwayne Johnson („Kralj škorpiona“, „Brzi i žestoki 6“, izvrsna glumica Carla Gugino („Sin City“, „Watchmen“, „Noć u muzeju“.) te AnnaSophia RobbAlexander Ludwig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši zatvorenik Jack Bruno (Dwayne Johnson) danas radi kao taksist u Las Vegasu. U gradu se održava NLO konvencija, a jedna od Jackovih putnica je doktorica Alex Friedman (Carla Gugino), bivša znanstvenica koja će držati govor na okupljanju o zagonetnim letjelicama. Ubrzo, dva plaćenika Jackovog bivšeg mafijaškog šefa traže od Jacka da se vrati starim navikama i kriminalu. Kada odbije suradnju, Jack pronalazi dvoje tinejdžera, Saru (AnnaSophia Robb) i Setha (Alexander Ludwig) na stražnjem sjedištu svog taksija, a oni mu ponude veliku svotu novca da ih poveze na jednom mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo