Nova dramska serija / Ne propustite večeras otkriti 'Tajne'!

U ponedjeljak 16. rujna u 20 sati gledatelje na RTL Televiziji očekuje nova dramska serija koja se bavi burnim odnosima dvije obitelji kroz tri generacije, od 1943. godine, preko 1996. pa sve do danas kada se odigrava većina radnje. Ne propustite večeras otkriti 'Tajne'!

16.9.2013.
12:03
VOYO logo

U produkciji Fremantle Media Hrvatska i pod budnim okom glavnog scenarista Vlade Bulića (serije „Loza“, „Mamutica“) i njegovih suradnika, već se puna dva i pol mjeseca snima RTL-ova nova dramska serija „Tajne“.

Na prostranom, za potrebe ove serije izgrađenom setu u "Jadran filmu", te prekrasnim lokacijama u okolici Zagreba, dosad je snimljeno četrdesetak od ukupno 120 planiranih epizoda, u kojima glavne uloge tumače Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Monika Mihajlović, Stjepan Perić, Iskra Jirsak, Mladen Kovačić, Vinko Kraljević, Marko Cindrić, Katarina Baban i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Televizijska dramska serija „Tajne“ bavi se burnim odnosima dvije obitelji kroz tri generacije, od 1943. godine, preko 1996. pa sve do danas kada se odigrava većina radnje. U pozadini svih priča, u koje su upletene obitelji Franić i Šeper, nalazi se obiteljsko blago koje je zakopano davne 1943. godine u šumi, u blizini kurije (gospodske kuće). Baš to zakopano blago izvor je sveg zla koje se nadvilo nad obje obitelji, a glavni junaci, Nikola Šeper (Filip Juričić) i Marina Franić (Jelena Jovanova), napokon imaju priliku tom ‘prokletstvu blaga’ stati na kraj te staviti točku na prošlost u kojoj se dogodilo puno toga lošeg. Ljubav koja se rađa između Nikole i Marine naići će na brojne prepreke, no mogu li dvoje mladih nadvladati prošlost opterećenu sukobima i krenuti u ljepšu i vedriju budućnost?

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Dramska serija „Tajne“ je, osim zavidne glumačke ekipe, osvojila i eminentno lice hrvatske glazbene scene, Massima Savića, koji je s velikim oduševljenjem otpjevao naslovnu pjesmu serije, naziva „Vrijeme“. Videospot za pjesmu snimljen je na lokacijama u okolici Zagreba, u prekrasnom Nespešu gdje se nalazi i kurija u kojoj se odvija dio radnje. Serija je snimljena najmodernijom filmskom tehnikom, odnosno Arri Alexa filmskom kamerom velike rezolucije kojom snimaju holivudski stručnjaci, dok na setu u "Jadran filmu" i ostalim, prekrasnim lokacijama izvan Zagreba radi preko 120 ljudi. Filmski set u "Jadran filmu" izgrađen je na više od 1200 kvadratnih metara, samo za potrebe nove serije, dok je namještaj iz secesijskog doba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Nova dramska serija RTL Televizije donosi priču o tajnama prošlosti dviju obitelji, njihovim sudbinama koje se preko najmlađih članova ponovno isprepliću i daju odgovore na pitanja može li se za osvetu žrtvovati sve, pa čak i ljubav, te što nam ostaje ako za ljubav ne postoji druga prilika.

Serija "Tajne" premijerno na RTL Televiziji, večeras od 20 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo