TOP.HR / Novi projekt RTL Televizije oduševit će sve ljubitelje glazbe

Pravi ljubitelji glazbe konačno će doći na svoje - od ove subote kreće Top.HR, najtočnija i najrelevantnija glazbena lista singlova u Hrvatskoj! Kroz hrvatsku glazbenu scenu vodi vas provjerena ekipa - a sve detalje o novom projektu RTL Televizije pogledajte u prilogu.

12.2.2014.
18:21
VOYO logo

Hrvatska glazba je živa i nikad živahnija. A od subote će ponovno zaživjeti i u vašim televizorima. Jer kreće TOP HR.

"Neke pjevače i glazbenike predstavljamo njihovim spotovima, neke predstavljmao u našim glazbenim vijestima, neki nam dolaze u goste, nečije CD-eve dijelimo, za neke dijelimo ulaznice tako da mislim da svi oni koji dobro rade, koji su trenutno aktualni u ikakvoj struji ghlazbenoj da će doći u našu emisiju", objašnjava urednik emisije Top.HR Dorijan Klarić.

U glazbenu emisiju u kojoj ćete, svake subote, vidjeti tko se penje, a tko pada po službenoj glazbenoj skalinadi koju je prije godinu i pol oformio Institut hrvatske glazbe. Premijera do premijere iz tjedna u tjedan. A voditeljsku premijeru doživjet će i naša Ana Miščević.

"Ja se jako veselim - ovo je emisija koja ide uživo i nekako dolazi do izražaja sve ono što sam ja sve ove godine radila na sebi i usavršavala se. Šalim se, ma ne jako se veselim tu je Dorijan sa mnom, nas dvoje imamo neku dobru energiju, mislim da će to biti super", kazala je voditeljica emisije Ana Miščević.

A tko je ovog tjedna zasjeo na prvo mjesto, pogledajte već u subotu na RTL 2. TOP HR je spreman vratiti stari sjaj novoj hrvatskoj glazbi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo