SVI SE ŽELE IGRATI S ANTONIJOM / Novi RTL-ov game show izazvao pravu euforiju

Image
Foto: RTL

U novoj, potpuno drugačijoj zabavnoj igri znanja natjecat će se četiri natjecateljska para koji će davati opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota.

19.3.2013.
13:19
RTL
VOYO logo

Novi, potpuno drugačiji game show RTLTelevizije "Tog se nitko nije sjetio" privukao je veliku pozornost. U samo deset dana zaprimljeno je više od 3500 prijava za sudjelovanje u kvizu!

U novoj, potpuno drugačijoj zabavnoj igri znanja natjecat će se četiri natjecateljska para koji će davati opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota. Ako se zajedno nađete pod velikim pritiskom, možete li vjerovati svom partneru i njegovim odgovorima, bez obzira radi li se o prijateljici, ocu, djevojci, susjedi ili kolegi s posla?  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Možete li nabrojati najveće hitove britanskog benda The Beatles? U kojim je sve filmovima glumio John Travolta? Znate li navesti turnire koje je osvojio Goran Ivanišević? Ovo su samo neka od pitanja koja će u emisiji postavljati voditeljica AntonijaBlaće, za koju je ovo novi izazov!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Nakon velikih studijskih formata poput BigBrothera i 'Hrvatska traži zvijezdu', Antonija će voditi ovaj sasvim novi projekt. RTL Televizija će u svojoj proljetnoj shemi po prvi put emitirati game show „Tog se nitko nije sjetio“, rađenog po licenci "Pointless" produkcijske kuće Endemol, a show je jedan od najpopularnijih natjecateljskih formata na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U desetak dana od početka prijava za sudjelovanje se prijavilo više od 3500 osoba! Profili prijavljenih su razni, od studenata do menadžera i kućanica. Prijavljeni natjecateljski parovi su posebno zanimljivi: majke i sinovi, tate i kćeri, svekrve i snahe, cimerice, supružnici, a podjednak je broj muškaraca i žena.  Jedan od najčešće spominjanih razloga prijave je želja za upoznavanjem Antonije Blaće i izazov igranja u paru!

"Ne mogu dočekati da kviz krene, i to iz nekoliko razloga - nikad nisam radila nešto slično, kviz je jako zabavan i natjecatelji ne moraju biti enciklopedijski potkovani da osvoje jackpot i još k tome dolaze u paru! Pun studio ljudi i puno zabave!", kazala je Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro počinju audicije za natjecatelje. Svi prijavljeni koji ne budu pozvani u  prvi krug snimanja, svoju sreću će moći okušati ponovno na jesen.

Očekujemo Vas i navijamo da se sjetite čega nitko nije, u zabavnom kvizu "Tog se nitko nije sjetio"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo