Sumnjiči ih se za razbojništvo / Pljačka u dubrovačkoj zračnoj luci, otac i sin na DORH-u: 'Brani se šutnjom...'

Antun i Antonio Kašić privedeni su danas pred Državno odvjetništvo jer ih se sumnjiči za razbojništvo

25.10.2019.
16:47
VOYO logo

Antun i Antonio Katušić, dvojica muškaraca osumnjičenih u slučaju oružane pljačke u Zračnoj luci Dubrovnik, privedeni su danas na ispitivanje pred Državno odvjetništvo, javlja Dubrovački dnevnik.

Brane se šutnjom

Antuna Katušića brani odvjetnik Dragan Pištalo koji je kazao kako njegov branjenik negira krivnju te kako se brani šutnjom zasad u ovom postupku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brani se šutnjom s obzirom na njegovo stanje i privođenje, posebno i zato što se radi i o njegovom sinu kao osumnjičeniku," kazao je Pištalo. 

Antonia Katušića brani odvjetnica Stanka Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijem vaš interes, ali ja u ovom fazi postupka neću davati izjave," kratko je kazala Matić novinarima. 

Podsjetimo, oružana pljačka na aerodromu dogodila se prije četiri dana kada su zaštitare Zračne luke Dubrovnik koji su prenosili novac presrela dvojica na motociklu, uzeli novac uz prijetnju vatrenim oružjem, a nakon krađe su se udaljili. Radilo se o novcu iz aerodromskog Duty free shopa iz kojeg je ukradeno oko 100 tisuća eura u gotovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu. Također, nagađa se da su ih pljačkaši presreli na dostavnom skuteru Mezzanave, koji je ispred ovog restorana ukraden u prošli utorak navečer, piše Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo