Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PROTUZAKONITI LOV I RIBOLOV

Policajac krivolovio u Nacionalnom parku Mljet: Zaradio prijavu i udaljen je iz službe

Policija je kaznila trojku, među njima i bivšeg kolegu, zatečenu u krivolovu usred Nacionalnog parka Mljet

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Vijesti.hr/ 9.9.2019. u 11:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osumnjičeni su prošloga četvrtka oko 11 sati zatečeni u Nacionalnom parku Mljet, gdje je ribolov zabranjen, u obavljanju ribolova nedozvoljenim sredstvom. 

Policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri, a osumnjičeni policijski službenik je udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka, javlja Dubrovački dnevnik.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave tri muške osobe u dobi od 58, 50 i 18 godina, od kojih je jedan policijski službenik, osumnjičeni su za kazneno djelo 'Protuzakoniti lov i ribolov'. 

Kako je još ranije neslužbeno doznao Dubrovački dnevnik, po dolasku policije, dvojac s plovila, među kojima i policijski službenik L.M., odbio se legitimirati pa je policija kazala da trebaju poći s njima u postaju. Ekipa koja je zatečena na plovilu, neslužbeno se također doznaje, odgovorila je kako ''nemaju više goriva i kako ne mogu u policijsku postaju''. Nakon toga su dotegljeni od Mljeta do Dubrovnika gdje su odvedeni u postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S obzirom na to da je, kako se i to neslužbeno doznaje, među ulovom bila i oborita riba škrpina, ali i jastozi i hlapovi otvorilo se pitanje namjene ulova, posebno ako se u obzir uzme da je vlasnik plovila na kojem su zatečeni ujedno i vlasnik restorana.

Vijesti.hr/ 9.9.2019. u 11:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Društvene mreže

Zanima vas kako vratiti izbrisane poruke na messengeru?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba