proširenje igraće platforme / Prva Viberova trkaća igra: vežite pojas i igrajte se s drskim Rudyjem, poznatim likom iz stickera

Viber proširuje igraću platformu uvođenjem prve trkaće igre 'Rude Rider'

27.1.2016.
17:33
VOYO logo

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 664 millijuna korisnika širom svijeta, danas je predstavio Rude Rider – besplatnu i vrlo uzbudljivu trkaću, odnosno pucačku igru. Igrači će uživati u “rasturanju” s Viberovim popularnim likom iz kolekcije stickera, drskim Rudyjem, koji pritom “zlostavlja” druge igrače na svoj provokativan i duhovito uvredljiv način.

“Viberova igraća platforma postaje sve jača i vrlo smo uzbuđeni zbog toga što joj dodajemo svoju prvu trkaću igru – Rude Rider”, izjavio je Michael Shmilov, glavni operativni direktor Vibera. “Neprestano ojačavamo svoju povezanost s globalnim tržištem igara kako bismo svojim korisnicima omogućili još veće uživanje u njihovoj društvenoj dimenziji. Naši planovi za 2016. godinu vrlo su ambiciozni, a Rude Rider prvi je od brojnih noviteta koje ćemo uskoro predstaviti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viber će biti usmjeren na dugoročna partnerstva sa studijima za produkciju igara s namjerom da optimizira potencijal svake od njih po njenom lansiranju. Platformi Viber Games pridodat će se razne nove igre s ciljem da se ove godine na njoj predstavi preko dvadeset  novih igara.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

U posljednjem tromjesečju 2015. godine Viber je u koprodukciji s društvom MoonActive lansirao Wonderball.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je tijekom svog prvog mjeseca na tržištu ostvarila preko milijun preuzimanja. U prosincu 2015. godine Viber je pak predstavio Backgammon u koprodukciji s društvom Come2Play.

Kako “rasturiti” s Rudyjem

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Nakon odabira željenog tipa vozila igrači jurcaju kroz promet i dižu u zrak druga vozila, helikoptere, tenkove i ostale prepreke koje im se nađu na putu. Tijekom igre Rudy iskazuje svoj bezobrazluk i sarkazam te ponižava i vrijeđa druge likove. Uništavanjem prepreka igrači skupljaju bodove te ih koriste za unaprjeđenje svojih vozila – nabavu jačih i bržih motora, ubojitijeg oružja i štitnika. Također će moći prikupljati posebne bonuse koji će im omogućivati postizanje nevjerojatnih brzina, skupljanje žetona, udvostručivanje vlastitih sposobnosti i još puno toga. Viber Connect dodaje ovoj igri društvenu dimenziju tako što igračima omogućuje da se silovito probiju do vrha rang-liste sudionika, natječu sa svojim prijateljima i šalju im poklone, a mogu se i pohvaliti postignutim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od danas korisnici mogu besplatno igrati Rude Rider na svojim iPhone® i Android™ uređajima. Time se ova zanimljiva igra pridružuje skupini igara koja uključuje Wonderball, Viber Backgammon, Viber Candy Maniu, Wild Luck Casino i Viber Pop.

O Viberovoj igraćoj platformi (Viber Games)

  • Viberovo tržište igara trenutačno uključuje 6 igara koje su predstavili vodeći izdavači.
  • Od prošlogodišnjeg predstavljanja Viber igre preuzete su više od 20 milijuna puta.
  • 70% korisnika igre Viber Candy Mania koristilo je Viber Connect API kako bi podijelili užitak igranja s prijateljima i slali im poklone, a poslali su i milijune poziva na igru kako bi i njihovi prijatelji preuzeli igru s interneta.
  • Viber razmatra nekoliko partnerstava sa studijima za produkciju igara kako bi obogatio svoju ponudu visokokvalitetnim igrama s društvenom komponentom.
  • Viber naglašava da je igra Rude Rider namijenjena igračima starijima od 13 godina, sukladno Viberovoj zakonskoj odredbi na temelju koje korisnici Vibera moraju imati više od 13 godina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo