Ultra Europe Report / Prvi televizijski party u Hrvatskoj samo na RTL2!

Image
Foto: RTL

Svojim specijalnim emisijama uživo 'Ultra Europe Report' voditelji Dorijan Klarić i Ana Miščević će večeras i sutra, 12. i 13. srpnja od 23:20 do zore, pratiti uzbudljive trenutke partyja o kojem se priča čitave godine!

12.7.2013.
13:10
RTL
VOYO logo

Najpoznatiji svjetski festival plesne glazbe, UltraMusicFestival, ove se godine seli u Split i Hvar, a RTL2 bit će jedina hrvatska televizija koja će ekskluzivno prenositi ovaj spektakularni party!

Svojim specijalnim emisijama uživo 'Ultra Europe Report' voditelji DorijanKlarić i AnaMiščević će večeras i sutra, 12. i 13. srpnja od 23:20 do zore, pratiti uzbudljive trenutke partyja o kojem se priča čitave godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine, po prvi puta najpoznatiji svjetski festival plesne glazbe, američki Ultra Music Festival doselio se na najljepšu, a sada i najatraktivniju obalu Europe - u Hrvatsku.  Osim svoje rezidencijske lokacije u Miamiju, ovaj najpopularniji festival na svijetu, koji postoji od 1999. i na kojem deseci tisuća posjetitelja uživaju u plesu i zabavi, ima svoje podružnice u Sao Paulu, Buenos Airesu, Seulu, Santiagu, a u Europi, pod nazivom Ultra Europe, na Ibizi. No ove se godine ekskluzivno seli u Split i Hvar, odnosno na Poljud i ispred hotela Amfora Grand Beach Resort!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kamere RTL2 uživo će prenositi čitav spektakl do ranih jutarnjih sati! U dvjema dvosatnim emisijama “Ultra Europe Reporta” Dorijan Klarić će u specijalnom studiju RTL2 ugostiti VIP osobe iz javnog života poput Victorijinog anđela Doutzen Kroes, ali i slavnih DJ zvijezda, Carla Coxa, Afrojacka, Hardwella, Aviciija, Armina van Buurena i mnogih drugih koji će nastupiti na ovom jedinstvenom svjetskom festivalu. Više o utiscima i atmosferi nezaboravnih noćnih provoda doznat ćemo od Dorijana i njegovih VIP gostiju, kao i s mjesta događanja, samog splitskog stadiona, od novinarke Ane Miščević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupi Afrojacka, Armina van Buurena, Carla Coxa, Hardwella, Aviciija, Chase and Statusa, Luciana, Marca Carole, Adama Beyera, Stevea Aokija, Umeka i mnogih drugih, “poljudsku ljepoticu” i atmosferu na Hvaru nesumnjivo će podići do usijanja!

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati ovom internacionalnom događaju koji će privući posjetitelje iz čitavog svijeta, ne očajavate jer ćete sve moći pratiti uživo na RTL2 od 23:20 pa sve do uzbudljive završnice u 5 sati ujutro!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite uzbudljivi event „Ultra Europe Report“ zajedno s Dorijanom Klarićem i Anom Miščević večeras i sutra, 12. i 13. srpnja od 23:20 sati samo na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo