nastavak exita / Razigrani Jamiroquai glavna zvijezda Sea Dance festivala!

Image

Sea Dance festival bit će održan od 15. do 17. srpnja 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstavit će savršen završetak osmodnevne Exit avanture koja počinje 11. lipnja.

30.4.2014.
8:49
VOYO logo

Jedno od najpopularnijih glazbenih imena, razigrani Jamiroquai, koje predvodi ekstravagantni pjevač Jay Kay, bit će glavne zvijezde Sea Dance festivala, koji se od 15. do 17. srpnja održava na jednoj od prelijepih plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

Sea Dance festival se održava od 15. do 17. srpnja 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstavljat će savršenu završetak osmodnevne EXITAVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXIT-a, počinje 11. lipnja na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu od 10. do 13. srpnja na EXIT festivalu, nakon čega se ljetni party seli na Jadransku obalu.

Glavna pozornica Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana će predstaviti publici tri omiljene pozornice s EXIT-a: Main Stage, Fusion Stage i Dance Arenu. Međutim, to nije sve! Ovom prilikom najavljujemo još omiljene tri pozornice s EXIT-a, koje će svoje mjesto naći i na SEA DANCE festivalu: REGGAE STAGE, LATINO STAGE i SILENT DISCO!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo