'bit će zabavno' / RHCP stigli u Zagreb! Spremaju duet s 2cellos?

Dan uoči koncerta godine na zagrebačkom hipodromu, članovi rock skupine Red Hot Chilli Peppers sletjeli su u zračnu luku gdje su ih dočekale i kamere RTL-a. Frontmen grupe, u pratnji sina, nije bio raspoložen za izjave i odjurio je u kombi koji ih je odveo u hotel, no zato je bubnjar poručio: "Bit će vrlo zabavno".

28.8.2012.
19:50
VOYO logo

Red Hot Chili Peppers privatnim su avionom stigli u Zagreb. Sin pjevača, Anthonyja Kiedisa, za mikrofon RTL-a bio je raspoloženiji od samog oca.

No, zato je bubnjar, Chad Smith, obećao spektakl. "Biti će vrlo zabavno", kazao je Chad Smith.

Zabavno bi moglo biti i na hodnicima i u sobama hotela u kojem su odsjeli.

Istodobno, na zagrebačkom hipodromu pričvršćuju se zadnji komadi 400 četvornih metara velike pozornice. Opremu je dovezlo čak 25 kamiona. Organizatori tvrde, posebnih želja mega zvijezde nisu imale.

"Nikakvih ekstra zahtjeva, dovode svoju kuharicu. Međutim, mi ćemo im ponuditi hrvatske specijalitete, između ostalog i zagrebačke štrukle, kulen, paški sir, Sve gurmanske specijalitete", kazala je Marina Mazić-Bandić iz Adria Entertainment.

Zagreb je jedna od postaja svjetske turneje na kojoj Peppersi promoviraju deseti studijski album I'm with you. Ovo im je prvi koncert u Hrvatskoj, a koliko su željno iščekivani, svjedoči i 30.000 prodanih ulaznica. Uz to, obećali su Zagreb preokrenuti naglavačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert počinje u 21 sat, a neposredno prije njih na velikoj će pozornici zasvirati Hrvatska glazbena atrakcija koju čine Luka Šulić i Stjepan Hauser. Kako doznajemo, sprema nam se veličanstveni duet naših uzdanica i najljućih svjetskih papričica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo