LJUBAV JE NA SELU / Romantični farmeri pred ljubavnom odlukom

Image
Foto: RTL

Devet je epizoda 'Ljubav je na selu' prohujalo znatno brže negoli se itko od uključenih nadao, što ne čudi ni najmanje znamo li da su im dane ispunili brojni lijepi i nekoliko škakljivih trenutaka.

19.3.2012.
16:21
RTL
VOYO logo

Nedjeljna epizoda "Ljubav je na selu" apsolutni je pobjednik u terminu emitiranja kako u ciljnoj skupini, tako i u totalu populacije s 13,4% ili 556.000 gledatelja!

Deveta epizoda popularnog formata RTL Televizije, "Ljubav je na selu", ponovno je zasjela na prvo mjesto kao najgledaniji format u terminu emitiranja na svim nacionalnim televizijskim postajama sa ostvarenih 14,9% gledanosti u ciljnoj skupini, odnosno 13,4% gledanosti u totalu populacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko 556.000 gledatelja sa oduševljenjem je pratilo sljedeće poteze najpopularnijih hrvatskih neženja stavivši u drugi plan i "Red Carpet" koji se u isto vrijeme emitirao na konkurentskoj televiziji i ostvario gledanost od 9,1 % u ukupnoj populaciji!

Neki momci su upitali susjeda za savjet, drugi majku, a nekima se pridružila Marijana kako bi pomogla u odabiru djevojke. Sada se čeka još samo ljubav – pa neka požuri! Ljubavne odluke gledajte i u sljedeću nedjelju u 22:00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo