Nova uspješnica / Uskoro će 'Vatre Ivanjske' zapaliti ekrane duž Lijepe naše!

Krajem ljeta, kad se svi vrate svojim kućama, RTL kreće s novom dramskom serijom. Vatre ivanjske okupile su respektabilnu glumačku ekipu. I baš nikome od njih nije problem kolovoz provoditi na setu. Marija Pajić otkrit će vam neke detalje ovog željno iščekivanog TV spektakla.

8.8.2014.
18:24
VOYO logo

Ostalo je još svega nekoliko tjedana dok Vatre Ivanjske ne zapale ekrane duž Lijepe naše! Nova uspješnica RTL televizije ne poznaje godišnji odmor. Zaprešićki dvorac Lužnica pretvorio se u ljetnu rezidenciju uvažene glumačke svite! Ipak, baterije su se stigle napuniti.

"Relacija Sukošan - Zadar, nešto smo još išli kod prijatelja ali tamo nam je najljepše, to nam je oaza za odmor..ovo je bilo još i posebno, prvi put smo bili s Donatom, to je bio poseban doživljaj za sve, a za njega najveći", rekla je Doris Pinčić Rogoznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče godišnjeg odmora, provela sam ga u Zagrebu..nije bilo ni neko vrijeme za more...nekako sam mislila da ću se bolje tu odmoriti i naspavati..tako da sam ostala i bilo mi je lijepo", kazala je Ksenija Pajić.

Ljubavne zavrzlame, obiteljski problemi i neizbježne trzavice u domu bogatog vinogradara s prvim danima jeseni držat će vas prikovanima za male ekrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz dana u dan, što više scena snimamo, sad smo već oko 30e epizode..uloga mi sve više sjeda...to je isto ako i kad obučete novi veštit, kostim za predstavu pa vam treba neko vrijeme da vam sjedne..sve ide kako treba!" rekao je Frane Perišin.

A da sve ide kako treba dokazuje i pozitivna atmosfera na snimanju, kao i novonastala prijateljstva!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ornela i ja smo postale baš bliske - bila je i kod nas neko vrijeme na moru, dobro je... Lijepo je da ti je radno okruženje ugodno, da ti je s ljudima lako raditi", otkrila je Pinčić.

Božina supruga Elena tj. Ksenija Pajić zbog nove uloge odlučila se i na radikalne poteze u životu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promjenila sam boju zbog uloge, da ne bi podsjećala na prijašnji lik, a i dobro mi je došlo i za kazalište - a i privatno. Dobro mi je, živahna je boja i veselija!" priznala je Pajić.

A da svaki odjevni komad izgleda baš onako kako treba, pobrinuo se naš poznati stilist!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su zapravo smješteni u 21. stoljeće, samo se na neku strogoću ili otvorenost išlo prema raspisanoj karakterizaciji likova", pojasnio je stilist Ivan Friščić.

Suvremeni likovi smješteni u veličanstveni dvorac garancija su za neodoljiv zaplet! Još kada tome dodamo spoj ljubavne intrige i nepresušne zabave predvođene kremom hrvatskog glumišta očekuje nas itekako vruća jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike