Zlo je na slobodi / Uživajte u uzbudljivoj SF avanturi - Dragonball

Image

Prema manga stripovima Akira Torioyame, u rukama Jamesa Wonga, snimljena je uzbudljiva znanstveno-fantastična avantura 'Dragonball: Evolucija', a TV premijeru tog filma možete pogledati večeras od 20 sati na RTL Televiziji.

10.1.2014.
11:11
VOYO logo

Prije dvije tisuće godina demon lord Piccolo (James Marsters) stigao je na Zemlju stvarajući kaos sa svojim slugom Oozarom (Ian Whyte). Sedam mudraca uspjelo ga je svladati i zatočiti. No Piccalo uspije pobjeći sa svojom sljedbenicom Mai (Eriko Tamura) i počinje potragu za sedam vatrenih zmajevih kugli.

U međuvremenu, na svoj 18. rođendan Goku (Justin Chatwin) prima od djeda Gohana četiri zmajeve kugle. Jednog dana, na povratku kući sa zabave Goku nađe uništen dom i djeda na samrti. Piccolo se nije uspio domoći kugli pa se osvetio djedu, koji sada unuku govori da pronađe znalca borilačkih vještina, Mutena Roshija (Yun-Fat Chow), koji posjeduje jednu od kugli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema manga stripovima Akira Torioyame, u rukama Jamesa Wonga („The One“) snimljena je uzbudljiva znanstveno-fantastična avantura sjajne kostimografije i koreografije, tj. akcijskih scena upakiranih u vrhunsku produkciju i dizajn, imajući na umu da likovi ne postanu previše „stripovski“, već uvjerljivi filmski junaci.

Glavnu ulogu i najviše pohvala zaslužio je Justin Chatwin kao Goku, ali tu su i James Masters i Yun-Fat Chow, koji su se odlično snašli u ovoj inspirativnoj fantaziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo