VIŠE KONTROLE PRI RAZMJENI / Viber predstavlja novu pomoćnu aplikaciju ‘Viber Wink’ koja korisnicima omogućuje razmjenu fotografija ili videozapisa s vremenskim ograničenjem

Image

Wink omogućuje korisnicima više kontrole pri razmjeni uspomena

22.12.2015.
21:01
VOYO logo

LONDON - Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 664 milijuna jedinstvenih korisnika diljem svijeta, danas je predstavio svoju novu pomoćnu aplikaciju pod nazivom Viber Wink, koja korisnicima omogućuje slanje fotografije ili kratkog videozapisa koji će se izbrisati nakon što ga primatelj jednom pogleda.

Kako aplikacija radi

Viber Wink, aplikacija koju možete besplatno preuzeti sa svojeg App Storea, omogućuje vam snimanje fotografije ili videozapisa u trajanju do 10 sekundi. Fotografiji je moguće dodati i tekst. Nakon toga Wink pruža mogućnost postavljanja vremenskog brojača kako bi se poruka izbrisala 1, 3, 7 ili 10 sekundi nakon što ju je primatelj vidio. Vremensko ograničenje ne mora se postaviti, a u tom slučaju poruka s fotografijom ili videozapisom poslat će se na uobičajeni način. Pošaljite fotografiju ili videozapis bilo kojoj osobi s kojom ste povezani preko Vibera. Poruka će se pojaviti među ostalim konverzacijama na Viberu i primatelj će je moći vidjeti samo jednom, čak i ako se ne koristi aplikacijom Viber Wink. Nakon što primatelj vidi poruku, ona će se izbrisati na temelju postavljenog vremenskog ograničenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Shvaćamo da naši korisnici žele više kontrole nad svojim porukama”, izjavio je Ofir Eyal, voditelj proizvoda u Viberu. “Naša nova opcija za brisanje poruka, koja omogućuje brisanje poruke čak i nakon što je poslana, odlično je prihvaćena. Wink je još jedan primjer pružanja mogućnosti kontrole korisnicima, i to na zabavan način. Nadamo se da će Wink potaknuti korisnike na još više razmjenjivanja sadržaja time što će im omogućiti kontrolu nad primanjem njihovih fotografija i videozapisa – posebno kada je riječ o trenucima koje ne želite zauvijek imati u sjećanju!”

Od danas korisnici mogu besplatno koristiti Wink na mobilnim uređajima iPhone® i Android™. Wink zahtijeva preuzimanje aplikacije Viber u verziji 5.7, koja je također dostupna od danas. Viber u verziji 5.7 nudi poboljšane opcije grupnih razgovora, uključujući mogućnost pristupa detaljnim podacima o tome koji su prijatelji pročitali korisnikovu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo