novo proljetno ruho / Vrtna patrola na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL

Proljeće je zasigurno najbolje razdoblje u godini za uređenje vrta, okućnice ili balkona. RTL Televizija sastavila je tim stručnjaka pod voditeljskom palicom Ide Balen te vam unutar Exluziv Tabloida nudi show uzbuđenja, iznenađenja, edukacije i interakcije pod nazivom 'Vrtna patrola'!

31.3.2014.
15:11
RTL
VOYO logo

Novinarka Exkluziv Tabloida Ida Balen obula je gumene čizmice, navukla vrtlarske rukavice te umjesto mikrofona, u ruke uzela vrtlarske škare, zasukala rukave i krenula u patrolu po vrtovima kako bi im, u suradnji sa stručnim timom koji je okupila, udahnula novo proljetno ruho.

"Vrtna patrola" emisija je o preuređenju vrtova, okućnica i balkona u kojoj sudjeluju kandidati koji u show ulaze odabirom stručnog tima.  Riječ je o pet desetominutnih emisija u sklopu Exluziv Tabloida, a u svakoj nas jedan od odabranih kandidata vodi u svoj dom, odnosno vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kandidati uz pomoć stručne osobe, voditeljice i radnika sudjeluju u showu i uređenju. Vrtna patrola dolazi u izvidnicu te procjenjuje stanje vrta, nakon čega kreativnost stupa na scenu te se osmišljava novi izgled. Radi se makeover vrta tijekom kojeg, ne samo da ćete vidjeti preobrazbu, već ćete mnogo toga i naučiti o biljkama, sadnji i načinu održavanja.

"Vrtna patrola" izazavala je veliki interes javnosti. U samo dva tjedna, koliko su trajale prijave, prijavilo se više od 500 kandidata koji su željeli preobrazbu svog vrta, balkona ili okućnice. Kriteriji za odabir bili su veoma zahtjevni, a stručni tim odlučio se za pet kandidata čije ćete preobrazbe vanjskog životnog prostora imati priliku vidjeti u narednih pet tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Puno je toga što možete napraviti u svom vrtu kako biste u njemu još više uživali i divili mu se. Nekima je dovoljno zasaditi biljke u ovo doba godine kad sve buja i raste, ali kreativci će zasigurno htjeti još više. Pogledajte u emisiji “Vrtna patrola” odlične ideje koje će vas oduševiti i navesti vas da se prepustite eksperimentiranju od 4.travnja u Exluziv Tabloidu od 17:35 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo