hyte spektakl 22. i 23.7. / Zadar rame uz rame New Yorku, Ibizi, Berlinu, Amsterdamu i Barceloni!

Image
Foto: Press

Hyte spektakl će se 22. i 23.7. odrzati na plaži Kolovare i kasnije u zadarskim klubovima

31.5.2016.
20:50
Press
VOYO logo

Nakon što je izabran za najbolju turističku destinaciju 2016. godine, grad Zadar se opet našao u žarištu zbivanja. HYTE, jedan od najjačih event brandova, odabrao je upravo Zadar za lokaciju sljedećeg spektakla.

Nakon najpoznatijih svjetskih destinacija poput Ibize, New Yorka, Berlina, Amsterdama, Čilea, Beiruta i Barcelone, HYTE 22. i 23. srpnja dovodi velike svjetske zvijezde elektronske glazbe na plažu Kolovare, u srcu povijesne jezgre grada Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Press

Dva dana i dvije noći zabavljat će nas velika svjetska zvijezda Loco Dice i za sada objavljeni HYTE Ibiza rezidenti: DeWalta, Matthias Tanzmann i Shaun Reeves, te Enzo Siragusa koji dovodi svoj poznati londonski label i party brend FUSE. Nastupit će i Seb Zito i Rich NXT te neka od najboljih hrvatskih imena elektronske glazbe: Mariano Mateljan, Jogarde, Felver, Marina Karamarko i mnogi drugi.

Dnevni partiji na plaži Kolovare odvijat će se od 15 sati do 1 sat poslije ponoći, nakon čega se program seli u klubove, koji se nalaze u blizini plaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice će kroz par dana biti u prodaji putem Entrio online trgovine.

A sve informacije i novosti pratite na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo