Korištenje IT tehnologije / Znate li kako povezati Bluetooth slušalice s telefonom?

Image
Foto: pixabay.com

U nastavku ćemo reći nešto više o svrsi Bluetooth slušalica i njihovoj uporabi, ali i objasniti kako povezati Bluetooth slušalice s telefonom.

4.4.2018.
16:52
pixabay.com
VOYO logo

Ako se nakon kupovine Bluetooth slušalice ne snalazite u aktiviranju iste, odnosno ne shvaćate kako povezati Bluetooth slušalice s telefonom donosimo rješenje. Uparivanje se vrši tako što se na slušalici pritisne dugme za prekid, to jest uključivanje veze.

Dakle, prvo što morate učiniti kako biste povezali Bluetooth slušalice s uređajem je  pritisnuti i zadržati dugme. Istovremeno dok budete držali prst na dugmetu odite u opciju Bluetooth podešavanja na vašem uređaju. Uređaj bi trebao automatski  prepoznati vašu slušalicu nakon paljenja Bluetootha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što odaberete opciju "povezivanje" veza će se uspostaviti. Zatim će vam mobitel dati povratnu informaciju o uspješnom uspostavljanju veze između slušalice i uređaja.

Nakon što ste uspješno savladali kako povezati Bluetooth slušalice s telefonom slijede detalji prilikom prilagodbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u vašem telefonu postoje opcije poput preimenovanja gdje možete upisati željeni naziv, možete opozvati uparivanje i izbrisati slušalicu iz opcija. Osim toga, možete i slušati muziku preko slušalice što je moguće učiniti putem opcije "Zvuk".

Kada uspješno povežete Bluetooth slušalice s telefonom preostaje vam uživati u mogućnostima koje vam ova tehnologija nudi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo