nesreća u istri / Automobil sletio s ceste i udario u stijenu, vozač izgorio!

Image

Za sada nepoznati vozač Renault clia pulskih registracija je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika i udario u stijenu, a zatim se automobil prevrnuo i zapalio. Vozač je ostao zarobljen u vozilu te je izgorio.

3.1.2014.
10:02
VOYO logo

Još je nepoznat identitet osobe koja je noćas oko 2 sata izgorjela u osobnom automobilu koji je sletio s ceste između Svetog Lovreča i vrha Lima, izvijestila je jutros istarska policija.

Za sada nepoznati vozač Renault clia pulskih registracija je iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sletio s kolnika i udario u stijenu, a zatim se automobil prevrnuo i zapalio. Vozač je ostao zarobljen u vozilu te je izgorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid su u nazočnosti nadležnog državnog odvjetnika i inspektora zaštite od požara istarske policije obavili djelatnici porečke prometne policije, a tijelo preminule osobe, koja je najvjerojatnije bila sama u vozilu, prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Zbog očevida je dionica županijske ceste između Svetog Lovreča i vrha Lima bila zatvorena za promet od 2.55 do 7,50 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo