Na poticaj gradonačelnika / Baldasar već u 'akciji': Prvi na redu splitski prvašići!

Image
Foto: RTL

U Gradu su poručli kako pravo na bon ostvaruju učenici čiji roditelji imaju prebivalište na području grada Splita, a pohađaju neku od 27 osnovnih škola, čiji je osnivač Grad Split.

14.6.2013.
20:24
RTL
VOYO logo

Na poticaj gradonačelnika Ive Baldasara splitski prvašići koji u rujnu kreću u školu dobit će od Grada Splita za kupnju dijela školskih udžbenik novčani bon u iznosu od 200 kuna.

U Gradu su poručli kako pravo na bon ostvaruju učenici čiji roditelji imaju prebivalište na području grada Splita, a pohađaju neku od 27 osnovnih škola, čiji je osnivač Grad Split. Roditelji će bon moći preuzeti u tajništvima osnovnih škola po upisnim područjima učenika i to u vremenu od 17. lipnja do 5. srpnja od 9 do 13 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za učenike Osnovne škole Pujanki preuzimat će se bonovi u prostorijama Osnovne škole Pojišan u istom razdoblju i u isto uredovno vrijeme, poručili su iz Grada. Osim učenika koji školu pohađaju u Splitu, pravo na bon ostvaruju i učenici čiji roditelji imaju prebivalište na području grada Splita a pohađaju neku od osnovnih škola na području drugih gradova i općina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo