nesavjesni vozač / Bez dozvole vozio neregistrirani automobil i skrivio smrt na cesti

Image
Foto: RTL

U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći u kojoj je poginuo 48-godišnji vozač doznaje se kako je krivac za nesreću, 53-godišnji vozač, koji je s teškim ozljedama završio u bolnici, vozio neregistrirani automobil i to s privremenom zabranom za dozvolu.

27.12.2014.
13:28
RTL
VOYO logo

Uzrok sudara dvaju automobila, u kojem je u petak u Brezovoj Glavi kod Vojnića smrtno stradao 53-godišnji vozač, bila je neprilagođena brzina drugog 48-godišnjeg vozača, protiv kojeg slijedi kaznena prijava, izvjestila je u subotu karlovačka policija.

Nesavjesni vozač je oko 14,55 sati prešao na lijevu prometnu traku i udario u prednji dio osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnjak. U policiji kažu i da je vozač koji je izazvao nesreću vozio automobil s nepripadajućim registracijskim oznakama i to u vrijeme dok mu traje ‘zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je i on u nesreći teško ozlijeđen nalazi se na liječenju u karlovačkoj Općoj bolnici. Uoči nesreće kretao se od Tušilovića prema naselju Okić, a ta je dionica zbog očevida i sanacije prometnice bila zatvorena za promet u petak od iza 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo