LICE S TJERALICE / BiH: Uhićen muškarac s fotorobota?

Image

U Velikoj Kladuši uhićen 35-godišnji Elvis Hadžić za kojeg mediji nagađaju da je u dvorište "Nacionala" dovezao moped s eksplozivnom napravom

31.10.2008.
15:05
VOYO logo

SARAJEVO - Policija Bosne i Hercegovine potvrdila je da je u četvrtak u Velikoj Kladuši uhićen 35-godišnji Elvis Hadžić  koji se povezuje s ubojstvom Ive Pukanića i Nike Franjića.

Neimenovani policijski izvori potvrdili su nekim hrvatskim medijima da je Elvis Hadžić osoba sa fotorobota koja je viđena u dvorištu ispred Nacionala na dan atentata, odnosno osoba koja se pojavljuje na snimkama sigurnosnih kamera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hadžić uhićen u četvrtak u obiteljskoj kući u Ulici Ive Marinkovića u Velikoj Kladuši. Tijekom pretrage kuće u kojoj živi sa suprugom i troje djece  pronađena je i veća količina eksploziva, a pregledom telefonskih poziva utvrđeno je da je kontaktirao sa Matanićima.

Hadžić je predan tužiteljstvu u Bihaću koje će odlučiti o daljnjoj istrazi, kao i o mogućnosti njegova izručenja hrvatskim vlastima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elvis Hadžić navodno je osoba poznata policiji po umiješanosti u različita kaznena djela, uključujući trgovinu ljudima.

U njegovoj obiteljskoj kući, u kojoj živi sa suprugom i troje djece, pronađen je eksploziv, a policijskim praćenjem telefonskih poziva utvrđeno je da je kontaktirao s tzv. Matanićevom grupom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo