KUĆA STRAVE U BRODU / Bivši suprug majke iz horora iznosi teške optužbe

Sav novac ovog svijeta neće vratiti bebu koja je zbog nebrige roditelja umrla pred samu Novu godinu. Neće izliječiti niti psihičke ožiljke njezine dvoipogodišnje sestre koja se nakon teškog izgladnjivanja i zlostavljanja, srećom, dobro oporavlja. Bivši suprug nemarne majke, troje djece spasio je na vrijeme od nje i njezina novog partnera.

10.1.2013.
18:13
VOYO logo

Dugo jedna priča nije izazvala toliko tuge i ljutnje kao sudbina djece monstruoznih roditelja iz Slavonskog Broda. Otac je u zatvoru, majka tko zna gdje, a svi se pitaju zašto je beba morala umrijeti, a njezina seka jesti izmet i trpjeti zlostavljanje.

Srećom, malena se oporavlja, a još većom srećom njezinu sudbinu nisu dijelila djeca koju je horor majka rodila u prijašnjim vezama. S najstarijom kćerkom doselila se k Mariju s kojim je imala još dvije curice. Sve ih je napustila prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Išle su na vikend, viđali su se svaki drugi vikend i srijedom. Kad je mala opečena po leđima dva puta onda više nisam pušto djecu", rekao je Mario.

Mario je dobio skrbništvo nad njezinom kćerkom, sad još čeka skrbništvo i nad zajedničkom djecom. Želi ih, kaže, zaštiti od horora kojeg je njegova pokćerka proživjela posjećujući majku i njezina novog partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svašta mi je dijete ispričalo, da je kupila papire, da joj je gurao vrećicu u usta i spavala na tavanu po nekim šupama. Dijete je bilo šokirano", kaže Mario.  

Od tada je prošlo godinu dana i točno toliko, kaže, majka nije vidjela svoje tri starije kćeri. On se pak s njom čuo nakon što je priča završila u medijima. "Rekla je samo da je on kriv zbog tog djeteta što je umrlo i to je to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su bili u braku šest godina. Za to je vrijeme, kaže, bila dobra žena i majka i zato misli da je za većinu ovog horora kriv njezin novi partner.

"Čuo sam da on baš i nije neki, da je probisvijet, bitanga", kaže Mario no tako ne misli njegova majka koja smatra da joj sin mora odgovarati ako je činio to za što ga optužuju. Ali, odgovarati mora i ona jer je zlostavljala i zanemarivala njegovo dvoje djece iz prijašnjeg braka, za što, tvrdi, ima i dokaze.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rane, masnice, pothranjenost – to su i službene dijagnoze djevojčice koja se oporavlja u brodskoj bolnici. A psihički će se, zajedno s ostalom braćom i sestrama oporavljati doživotno. I da, roditelji monstrumi ukupno su imali 12 djece. On iz prijašnjih brakova sedmero, a ona troje. Zajedno još dvoje, računajući i bebicu koja je umrla u stanu punom smeća i izmeta. Njima doživotne traume, njemu maksimalno tri godine zatvora. Majka je, ponavljamo, na slobodi.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo