RTL POMAŽE DJECI / Budi mi prijatelj: I vi možete pomoći

Image

Udruga "RTL pomaže djeci" četvrtu godinu zaredom provodi nacionalnu kampanju prikupljanja sredstava pod nazivom "Budi mi prijatelj".

5.6.2010.
19:42
VOYO logo

S ciljem skupljanja milijun kuna kroz 15 projekata kojima se pomaže djeci, kampanja svoj vrhunac doživljava u nedjelju 6. lipnja 2010. u 20 sati, kada će u programu RTL Televizije biti emitirana trosatna emisija "Budi mi prijatelj".

Pod voditeljskom palicom Antonije Blaće, u emisiji će gostovati poznati "kumovi" pojedinih projekata - Jacques Houdek, grupa Meritas, Giuliano, Marko Tolja, Luka Nižetić itd. - a gledatelji će se moći upoznati s dosadašnjim postignućima Udruge, ali i s novim izazovima i ciljevima koji čekaju svoje ispunjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, gledatelji će imati priliku aktivno sudjelovati u emisiji, pozivajući poznate osobe u call centar na humanitarni broj telefona 060 9007 (cijena poziva 6,15 kn s PDV-om).

Sredstva se mogu uplatiti i putem interneta na www.rtlpomazedjeci.hr ili uplatom na žiro račun Udruge otvoren kod Splitske banke 2330003-1500205808.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo